MP Bygg & Snickeri i Ale AB Meny

Våra tjänster

Tillbyggnad

Behöver du mer utrymme? Vi kan hjälpa till med det. Vi erbjuder tillbyggnation som är utformad för att skapa mer utrymme i ditt hem och säkerställer att den nya utbyggnaden smälter samman harmoniskt med det befintliga utrymmet.

Läs mer

Renovering

Vi förstår vikten av att behålla hemmets karaktär och charm samtidigt som vi moderniserar och förbättrar det för framtida bruk. Vårt team är experter på att blåsa nytt liv i äldre byggnader och göra dem så gott som nya.

Läs mer

Kök & badrum

Vi tar med oss vår yrkeskunnighet och erfarenhet till varje våtrumsprojekt vi åtar oss. Vi garanterar att vi bygger badrum och kök som är både funktionella och estetiskt tilltalande, anpassade efter dina behov och önskemål.

Läs mer

Takläggning

Vi utför alla typer av takläggningar och takbyten, inklusive plåtslagning, takrenovering, takomläggning och taktvätt. Vårt team av erfarna takläggare är redo att ta sig an ditt projekt, oavsett storlek.

Läs mer

Altan

Varje hem är unikt, och det är också varje altan vi bygger. Vi använder bara de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att din altan är byggd för att hålla i många år framöver.

Läs mer